miercuri, 29 decembrie 2010

Adio 2010...


spuneam in ultima postare..am sa va spun cateava lucruri pe care am sa le fac de accest revelion...dar pana atunci vreau sa va spun asa...pe scurt ce am facut in acest mirific an care pentru mine a fost cel mai bun din toti..
Pai...la inceputul anului 2010..cred ca inca mai eram prin clasa a 8-a..da..mai mult ca sigur asa a fost....leneveam ca de obicei alaturi de Floare...colega mea de banca pe atunci...si daca nu leneveam sigur spuneam prostii..mai mari ca noi..:))
Prin Iunie am avut banchetul...aha..frumos..nu a fost ceva iesit din comun...dar..merge..apoi pe la sfarsitul lunii m-am mutat in Techirghiol....si cred ca din cauza asta a fost cel mai bun an..
Cand am ajuns acolo prima oara....frate..nu imi placea deloc..gen: :((
mama:..iti place mami aici?
eu:..doamne fereste..nu stau eu aici la tara
mama:hai ma mama ca nu e asa
eu:..nici macar copii nu sunt...nu imi place deloc
mama:..copii sunt ..trebuie doar sa-i cauti..
Uite asa mama a avut dreptate..ei erau..eu trebuia doar sa-i caut....hoho..si cati erau...mai toata vara ieseam in fiecare seara pe afara...pe falzea..m-am imprietenit cu multi.(.adica sper ca ma considera prietena lor.)
A fost un an reusit din toate punctele de vedere...am avut tot ce mi-am dorit..am intrat la ce liceu am vrut...am fost la munte de 2 ori....mi-am facut noi prieteni..am ramas prietena cu vechii mei prieteni..m-am distrat ( atat cat s-a putut ) am ras de toti si de toate...am facut tampeni..:)) ( fara numar ) mi-am spart camera digitala si am dat vina pe caine:D.poate spuneti la cineva.....mi-am oferit amabilitatea..dragostea.... prietenia..desi..nu stiu daca am primit in schimb ceva..cu toatea astea nu imi pasa...etc etc..etc...
Revelionul 2011..am sa-l fac la un prieten..in Techirghiol.normal .o sa vina multa lume...gen scumpa mea verisoara..doamne...primul meu revelion cu ea ( DUMNEZEU CU MILA )....sper sa fie ceva frumos..si..imi doresc ca anul viitor sa fie macar 50% cat a fost 2010..
Cu dragoste maxima..Caramela....:X

2 comentarii:

  1. ai uitat sa spui ca.. dupa e te plangeia la matha ca nu ai ce face la ghiool am venit eu si te'am tarat pe faleza si ne'am intalnit cu aia..
    aici ai ratat o bucata..
    a 2'a bucata ai nimerit'o .. m'ai bagat si pe mine
    in propozitie.. buun.. deci apar si eu de revelion..
    va rog din tot sufletul.. daca vreti sa avetinun revelion linistit sa va rugati sa nu am starea necesara de cearta..
    asta clar... si cand ajung acolo am pretentia sa primesc destule hug'uri incat.. in momentul in care ii vad lu'ala fata sa ma sufoc de atatea imbratisari ... :d.. si sa nu am timp sa ma enervez .. ;;)
    nu cer multe .. :*

    RăspundețiȘtergere