marți, 17 august 2010

Imi e dor de voi...


Wow... nu v-am mai vazut de foarte mult timp...stiu ca scoala s-a terminat acum ceva timp..dar imi este dor de voi MAXIM chiar daca ne-am mai ciondanit noi..si uneori nu ne-am inteles...nu v-am mai vazut de aproximativ 2 luni..IMPOSIBIL...adica pe unii v-am mai vazut..ca de exemplu Andreea si Florina..fetelor va IUBESC si imi este super, super dor de voi desi stiu ca ne-am vazut acum cateva zile in parc la AUTO si am facut o baie prin fantana.

M-am distrat foarte bine dar degeaba daca nu pot sa va vad in fiecare zi...oricum promit ca veti ramane cele mai bune prietene ale mele si sper din tot sufletul sa nu va schimbati sa ramaneti la fel de nebune si cinstite ca pana acum...chiar daca m-am mutat sa nu credeti ca am uitat de voi...o dovada este faptul ca pe acest blog v-am mentionat . V-am pupat dulce dulce dulce...si sper ca nici voi sa nu ma uitati si sa ma mai vizitati si pe mine prin Techirghiol...ca doar nu stam la sute de orase distanta :))

Apropo si stiu ca sunteti geloase pe noii mei prieteni dar nu aveti de ce .Tot voi sunteti pe primul loc voi si cu Catalina normal...PAPUSICA MEA C. ah....am uitat... da...si Alex..loll PAPUSICA MEA A :)):)) V-AM PUPAT...

Un comentariu:

 1. Eu :x ... papusica ta A :)) :X...
  lovely ...
  expresiv..
  impresionata pana la lacrimi ..
  vrajeli..
  dar..
  dupa cum ti'am mai zis ...
  motivul meu de a veni in vizita la noua ta locuita a fost distrus ... maxim ..
  eh asta e..
  nu'stiu eo d'astea ! :))...
  >D:< hug pufos :* !!!

  RăspundețiȘtergere