joi, 1 iulie 2010

Ce subiect simpatic si totodata dificil…


           Primesc in ultima vreme pe adresa de mail tot felul de chestii de pe diverse siteuri de prietenii online de genul facebook sau hi5, de la diversi necunoscuti, cum ca ar vrea cu mine o relatie de prietenie...Acum, daca intrebi de cineva si cel din fata ta il cunoaste pe cel despre care intrebi, iti zice: "A, da, prietenul meu...". Dar prietenia este cu totul si cu totul...altceva.
                   Acum toti sunt "prieteni". Dar pe cati oameni ti-ai permite sa-i suni la orice ora din zi si mai ales din noapte, in caz de vreo urgenta sau, asa ca ai chef sa vorbesti cu un prieten? Ti-a mai ramas vreun prieten din copilarie?                        

                  Prietenia inseamna acelasi lucru in copilarie, in adolescenta, la maturitate, la batranete? In sat si la oras, in concediu de odihna si pe mess? E aceeasi stare si pentru barbati si pentru femei? Prietenia dintre o fetita si o pisica sau un baietel si un catelus e aceeasi cu prietenia dintre doi colegi de serviciu? Prietenia dintre un barbat si o femeie e la fel ca si prietenia dintre doi barbati si doua femei?

E randul vostru sa ganditi acum…

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu